Contactaţi-ne

Din experienţă, cu toţii ştim că, în general, succesul unui examen depinde în mod esenţial de cunoştinţele dobândite şi bineînţeles, de sistemul de valori la care se raportează evaluatorul. În mod particular, succesul examenului pentru obţinerea permisului de conducere depinde în mare măsură autovehiculul pe care ai efectuat pregătiea şi mai ales de încrederea în capacităţile tale, pe care instructorul a insuflat-o.

Din acest motiv acordăm o atenţie deosebită modului de relaţionare dintre cel care urmează procesul de pregătire şi instructorul auto şi am ales o variantă interactivă, care stă la dispoziţia celor care doresc să fie partenerul nostru.

Şcoala de şoferi Iaşi îţi oferă posibilitatea de a-ţi alege autoturismul pe care doreşti să te pregăteşi şi să-ţi cunoşti instructorul înainte de a te înscrie la şcoală. Cum?

În secţiunea AUTOTURISME, sunt trecute numerele de telefon ale instructorilor care îţi vor oferi informaţii suplimentare şi cel mai important lucru, te vor ajuta să întocmeşti dosarul pentru înscriere !

Mai mult ... ne puteţi trimite un e-mail prin intermediul formularului de CONTACT.